Pre- & postnatale kinesitherapie

Pre- en postnatale kinesitherapie zijn heel belangrijk voor een vlottere zwangerschap, bevalling en een beter herstel postnataal. Isabelle heeft een passie om vrouwen zo optimaal mogelijk te begeleiden voor, tijdens en na de zwangerschap met de juiste informatie, specifieke houdingen & oefeningen. Zo wil ze de toekomstige mama’s kunnen geruststellen in heel hun proces & staat ze klaar voor al uw vragen. We zullen steeds ook minstens één prenatale sessie met de papa erbij doen, want de papa kan ook een belangrijke rol spelen voor de toekomstige mama. 

Isabelle gaat , samen met jou, op zoek naar de oorzaak van uw klachten na een uitgebreide anamnese en functie onderzoek. Ze zorgt voor een individuele behandeling die bestaat uit manuele therapie, myofasciale therapie, dry needling, ergonomie, levensstijl advies en specifieke oefentherapie.

Isabelle werkt samen met u een plan van aanpak uit om uw persoonlijk doel te bereiken. Ze vindt het belangrijk om multidisciplinair samen te werken met huisartsen, gynaecologen en vroedvrouwen.

Behandeling: 

  • Tips, oefeningen & houdingsadvies voor tijdens de zwangerschap & bevalling
  • Prenatale kiné: Spierspanningen losmaken, manueel bekkenmobilisatie, gecontroleerde kracht oefeningen
  • Bewustwording & controle prenataal over uw bekkenbodem
  • Postnatale kine: bekkenbodemfunctie verbeteren, graduele kracht oefeningen